ST fortsatte under torsdagen och fredagen med förhandlingarna med arbetsgivaren. Ett första bud presenterades av arbetsgivaren under fredagen som innehåll de nivåer och längd man fått på andra avtalsområden. Där emot så var inte några av STs viktigare yrkande tillgodosedda. STs förhandlingsgruppen diskuterade förslaget och konstatera att det inte är något vi kan ställa oss bakom.

ST lämnade sina synpunkter på förslaget under sen fredag eftermiddag till arbetsgivaren. Någon respons från arbetsgivaren fick vi inte, utan man återkommer i kommande vecka.

Några nya förhandlingsdagar är ännu inte bestämda, preliminärt så diskuterades den 15 och 16 maj. Men i denna fråga får vi återkomma. Vi återkommer givetvis också med mer information så fort något av vikt händer i förhandlingarna.
Björn T Johansson