Beklädnadsgruppen.

Här kommer lite info angående beklädnad.

En ny aktivitetslogg för hemsidan är framtagen och kommer att börja fungera efter sommaren 2013. Man kommer då att göra en uppdatering av vårt sortiment och försöka ha rätt sortiment för oss som är kvar på Green Cargo. Logistiks sortiment ligger fortfarande kvar fast de inte tillhör företaget.

Som det ser ut i nuläget ska vi fortsätta hyra våra kläder men man ska fortsätta arbetet med ett nytt debiteringssystem för att sänka våra kostnader gentemot tvätteriet.

När vi har tittat på vad vi kostar per år så ligger genomsnittet på 3500 kronor per person.

Skon SPIDER 2 kommer att utgå ur sortimentet på grund av en halkolycka.

Nya västar kommer att vara tillverkade med kort ärm och detta för att klara klass tre klassificeringen.

För våra nya kläder så måste en ny klassificering göras innan dessa kan gå i pruduktion.

Varselväst för förare som kör radiolok. Prototypen som förevisats är lite för svår att skifta åkerströms lådan så denna går tillbaka till Prokurator för att se om de kan göra någon annan infästning.

Man har också till slut fått ett prov på vår gamla SJ sommarjacka så den har nu gått till Prokurator för att se om man kan hitta något lämpligt ersättningsplagg. Sommarstrumpor är en fråga som lever vidare då man ej har hittat denna i rätt prisklass. Keps med skärm och öronmuddar är med en fråga som lever, men vi har ej hittat den rätta modellen som passar vår verksamhet.

Kenth Bergqvist