Beklädnadsgruppen var på besök hos vårt nya tvätteri Berendsen i Angered som träder i kraft från årsskiftet 2013/2014. Hela gruppen var överense om att detta kommer att vara positivt för GC både när det gäller ekonomi samt att våra kläder får en bättre skötsel.  Berendsen kommer att ta hand om våra skyddskläder samt att vi kommer att göra tester på handskar och skor för tvätt.

Vi gick igenom åtgärdslistan och konstaterar att genomförandet på vinterkeps, strumpor med GC text, bula mössa med hål för hörselkåpor samt byta ut kortärmad skjorta till Piké kommer att genomföras snarast möjligt. Lokförarjacka kommer att läggas på is tillfälligt men vi kommer att jobba för att få fram en lämplig sådan. Det alternativet som fanns tidigare går ej att använda då den skiljer sig mot våra profilfärger.

Och detta möte var främst avsett för att träffa Berendsen och Procurator för att kunna gå vidare till 2014.

Kenth